Heeft u een vraag?

Contact

Uw gekwalificeerde partner bij skeletbouw
Maatwerk in houtskelet

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor skeletbouw in Beveren? Dan kan u een beroep doen op Jan Eyskens van Maxdesign.

Volledige renovaties en nieuwbouw

Wenst u een ruimte bij te bouwen zoals een tuinhuisje of een atelier? Dan kan u kiezen voor houtskeletbouw. Dé perfecte duurzame en ecologische oplossing. Het voordeel is dat een dergelijke constructie ook relatief snel kan worden uitgewerkt en opgezet. In een mum van tijd beschikt u dus over een bijkomende ruimte aan uw huis. Maxdesign voert ook renovaties uit aan keukens, zolders, badkamers en laat ook hier zien welke ongelofelijke skills hij als schrijnwerker in huis heeft.

Uw aanspreekpunt van A tot Z

Kleine opdrachten voert Jan Eyskens alleen uit. Voor grotere projecten werkt hij soms samen met betrouwbare onderaannemers. Maar gedurende de werken blijft hij altijd uw aanspreekpunt. Elke skeletbouw is maatwerk. Dit betekent dat Jan ter plaatse de ruimtes komt opmeten, in detail met u bespreekt wat u in gedachten heeft en nadien de uitwerking start. Eens de ruimte werd geïnstalleerd plaatst hij er ook bij wijze van voorstelling enkele producten in zodat u zelf kan zien hoe alles maximaal benut kan worden. Kiezen voor houtskelet, is kiezen voor een lagere energiefactuur. Maak dus nu de juiste keuze.

“Algemeen schrijnwerk en meer...”

Maxdesign

Smisstraat 57
9120 - Vrasene


Tel.: 03 500 11 98 03 500 11 98
BTW BE 0829.210.339

Waarom voor ons kiezen?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Werkzaam in Oost-Vlaanderen en Antwerpen