Heeft u een vraag?

Contact

Uw bondgenoot voor een loepzuivere gevelbekleding
Kwaliteit begint met massief hout

Naast binnenschrijnwerkerij kunt u bij Maxdesign ook terecht voor kwalitatieve gevelbekleding voor regio Beveren, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Ramen, deuren en bijgebouwen

Zaakvoerder Jan Eyskens plaatst ramen en deuren die hij eerst in zijn eigen atelier in Melsele heeft ontworpen. Ook is hij uw ideale gesprekspartner wanneer u eraan denkt om een bijgebouw zoals een poolhouse, tuinhuis, terras of carport op maat te laten uitwerken. Hij komt graag bij u langs voor de opmeting en om uw wens in detail te bespreken. Nadien bezorgt hij u een offerte die afgestemd is op uw specifieke verwachtingen. Jan werkt steeds met massief hout zoals hardhout en eik. Elk afgewerkt product dat het atelier verlaat is het resultaat van zuiver handwerk en uitmuntend vakmanschap.

Uitgekiende dakwerken

U kan Maxdesign ook inschakelen voor al uw dakwerken. Van het plaatsen van de houten dakconstructie tot de volledige afwerking van het dak en de gevelbekleding. Jan Eyskens voert zowel werkzaamheden uit voor hellende als platte daken. Ook hier wordt zijn werkwijze gekenmerkt door uitvoerig overleg, een gedetailleerde opmeting en een verfijnde uitwerking. Wenst u professioneel advies of een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan zeker contact op.

“Algemeen schrijnwerk en meer...”

Maxdesign

Smisstraat 57
9120 - Vrasene


Tel.: 03 500 11 98 03 500 11 98
BTW BE 0829.210.339

Waarom voor ons kiezen?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Werkzaam in Oost-Vlaanderen en Antwerpen